Hvem er Marco?


Jeg er 20 år gammel, og i gang med at bygge en lille serviceforretning op med baggrund i den interesse, jeg altid har haft med “pille ved ting”.


Gennem min barndom har jeg hjulpet naboer og kammerater med forskelligt. Og tjent lidt ekstra lommepenge. Siden kom jeg i lære som blikkenslager, men et uheld med en finger satte en stopper herfor. Men man kan fint klare andet med ni fingre, så i foråret 2020 får jeg min autorisation som uddannet aut. klokmester.

I mellemtiden har jeg arbejdet på mange projekter som arbejdsmand i en række store entreprenørfirmaer. Jeg tilbyder mig derfor også med udgravning til byggegrunde, fundamentstøbning, Leca underlagsstøbning med membran. Nedbrydning og pladsrømning er også på programmet. Det har givet mig erfaring og tillid til hvad jeg kan udføre i god kvalitet, og viden om, hvor mine kvalifikationer og grænser er. Jeg har et tæt netværk af kolleger, som bistår mig med deres professionelle erfaring, kapacitet og ingeniørberegninger.


Derfor kan jeg løse de opgaver, som står på forsiden.

Jeg har samlet mig en solidt udvalg af professionelt værktøj, hvis brug indgår i den måde, jeg tilbyder mit arbejde på, nemlig den faste timepris, incl. moms, jeg tager som betaling. Kun når der skal lejes ekstra værktøj ind, koster det nettolejeprisen, og denne omkostning vil altid blive oplyst, før arbejdet går igang. Betaling erlægges med en tredjedel ved start, og to tredjedele otte dage efter kundens godkendelse af arbejdet.


Tillid.

Jeg har et mål med min virksomhed, nemlig at holde mit ord. Hvis man ikke kan have tillid til en person - alle - personer, som tilbyder at løse en opgave, så er er tiden spildt. Dette vil være nemt for mig at overholde, for 1) hvis jeg ikke er 100% sikker på at kunne løse gaven forsvarligt til aftalt pris og tid, ja, så må jeg sige pænt nej tak. 2) Omvendt hvis min pris menes for høj, så regner jeg gerne efter og justerer, hvis jeg øjner denne mulighed. Eller takker nej.


Lad mig gerne give et tilbud på arbejdet!


Jeg får det gjort!


Venlig hilsen

Marco Hildebrandt

Tilbage til forside af Marcos siteMarco_intro.html